Start verkoop Villa Hugo Cuijk

25
mrt

Aankondiging

Op vrijdag 25 maart 2022 start de verkoop van Villa Hugo! Nieuwbouwplan Villa Hugo combineert de allure van weleer met hedendaags wooncomfort. In het karakteristieke gebouw aan de Molenstraat in Cuijk komen 16 moderne appartementen, stuk voor stuk met een eigen karakter. Villa Hugo, dat is nog eens vorstelijk thuiskomen.

Tijdens de start verkoop bent u tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom bij Makelaardij Twan Poels om de uitgebreide verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen. Graag nemen we u meteen mee om een kijkje te nemen op de projectlocatie aan de Molenstraat 51 in Cuijk.

Vanaf 25 maart a.s. 13.00 uur kunt u de verkoopdocumentatie en de prijslijst tevens downloaden via www.villahugo.nl. Ook kunt u zich vanaf dat moment inschrijven middels het inschrijfformulier dat u download via de projectwebsite of verkrijgt bij Makelaardij Twan Poels. Op dit formulier staat de inschrijfprocedure omschreven. Lever het inschrijfformulier voor maandag 4 april 2022 om 12.00 uur in bij de makelaar om kans te maken op een luxe appartement in Villa Hugo!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over dit schitterende nieuwbouwplan? Het team van Makelaardij Twan Poels staat voor u klaar!

Makelaardij Twan Poels
Stationsplein 86 - 88 | 5431 CE | Cuijk
T 0485 31 92 20 | www.twanpoels.nl