Op het wapen van de voormalige gemeente Cuijk prijkt trots een kroontje. En daarmee is niets te veel gezegd. Hier aan de westoever van de Maas is het majestueus wonen. Een eigen schouwburg, mooie natuur en volop fiets- en wandelroutes zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen.

Cuijk is met bijna 18.000 inwoners een grote plaats met een rijk verenigingsleven. Van sport tot cultuur: Cuijk biedt voor ieder wat wils. In het gezellige centrum vindt u alle voorzieningen die u zich kunt wensen. De vele imposante gebouwen en kerken zijn stille getuigen uit de tijd dat de Heren van Cuijk hier de scepter zwaaiden en zorgen honderd jaar na dato nog altijd voor een knusse dorpssfeer.

Fijn wonen
Een dagje uit naar het museum, een frisse neus halen in natuurgebied de Magische Peel om daarna de dag af te sluiten met een driegangen diner in één van de restaurants. In het bourgondische Brabant heeft u geen klagen wanneer het gastvrijheid en genieten betreft.

Makkelijk bereikbaar
Cuijk is eenvoudig te bereiken. Er is een eigen treinstation, een bootverbinding en via de A73 is Cuijk ook met de auto uitstekend bereikbaar. Vrijwel overal kunt u uw auto makkelijk en gratis parkeren in het centrum.

Omgeving
De verrassende natuurrijke omgeving en de vele fiets- en wandelroutes maken Cuijk de ultieme plek voor een dagje ontspanning in de frisse buitenlucht. Van de Kraaijenbergse plassen tot natuurgebied de Zevenhutten: u hoeft zich geen moment te vervelen

Google Maps