Welkom in Villa Hugo

Bent u op zoek naar een modern appartement in een statig pand met een monumentale uitstraling? En wilt u tegelijkertijd genieten van het comfort van een nieuwbouwwoning? Dan is Villa Hugo in Cuijk uw droomplek.

Villa Hugo combineert de allure van weleer met hedendaags wooncomfort. Het gebouw telt 16 moderne nieuwbouwappartementen, stuk voor stuk met een eigen karakter. Villa Hugo, dat is nog eens vorstelijk thuiskomen.

Deze website informeert u over het project en geeft u een eerste indruk van de appartementen. Heeft u interesse en wilt u de uitgebreide verkoopdocumentatie ontvangen, neem dan contact op met de makelaar of meld u aan via het interesseformulier.

Bekijk het project

De appartementen

Villa Hugo telt 16 moderne nieuwbouwappartementen verdeeld over vier verdiepingen. Stuk voor stuk hebben de appartementen ieder hun eigen karakter, een eigen entree en volop ruimte om te wonen zoals u dat wilt ...

Bekijk de appartementen

Royaal wonen in Cuijk

Op het wapen van de voormalige gemeente Cuijk prijkt trots een kroontje. En daarmee is niets te veel gezegd. Hier aan de westoever van de Maas is het majestueus wonen. Een eigen schouwburg, mooie natuur en volop fiets- en wandelroutes ...

Bekijk de locatie

Actueel

20
jun

Ruim 80% verkocht in Villa Hugo Cuijk

Lees meer
08
apr

Villa Hugo 100% onder optie

Lees meer
25
mrt

Nu in verkoop | Villa Hugo Cuijk

Lees meer